Slitet med inlagan fortsätter

Har som sagt gjort åtskilliga försök med att skapa en fungerande inlaga att ladda upp hos BoD för tryck av Regntider. Vareviga gång med exakt samma resultat – fel rapporteras i filen då inbäddat typsnitt Times New Roman saknas! Trots att det är typsnittet Bookman Old Style som används! Trots att det typsnittet är inbäddat! Trots att Times New Roman inte används i dokumentet!
Jag har haft flera mejlkonversationer med en person hos BoD som verkligen inte tycks veta vad hon pratar om. Hon förklarar lite översittaraktigt att anledningen till att typsnittet efterfrågas, antagligen är för att det inte är ett standardtypsnitt! Men!!! Det är ett typsnitt som inte används som efterfrågas! Bookman Old Style är ett standardtypsnitt. Anledningen till att man bäddar in typsnittet är att vilket typsnitt som helst ska kunna användas, även i datorer som inte har det installerat! Dessutom – idag testade jag att ladda ner en av BoD:s egna mallar för skapande av inlaga! I några av dem är Bookman Old Style förinställt! Måhända BoD borde se över sin personals kunskaper, och vidare naturligtvis också se över sina uppladdningsverktyg.
Hur som helst, nu skapar jag en ny inlaga helt baserad på BoD:s egna mall! Får jag samma resultat på den, kommer vi aldrig ens fundera på att anlita det företaget. Någonsin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: