Kalla mig Anna

Inlägg

That’s it Anna


Vad kan jag kalla dig? – Kalla mig Anna (2023-04-03)
En titel som egentligen är två.

Vad kan jag kalla dig? – en novell som är utgiven i ebok-format publicerad den 18 mars 2023. Dessförinnan publicerad i boken ”Transvoices” som gavs ut i december 2022 av Alla Åldrars Scen. Där under titeln ”Förlorade år” och i en något kortare version.

Kalla mig Anna – samma berättelse men i romanform, som just nu håller på att ta form.

Det är en berättelse om att ha styrkan och modet att gå emot vuxenvärldens missriktade ambitioner och om rätten att forma sitt eget liv. Jannes föräldrar svek honom när han ville välja sin egen väg i livet.
Detta är en fiktiv berättelse som till vissa delar bygger på mitt eget liv. En del är hämtat ur min självbiografiska bok ”Idag kan det kvitta”(utgiven i september 2022). Andra delar är ren fantasi.


2023-05-04
Beslut taget! Nu pausar jag arbetet med Kalla mig Anna. Har i stort sett fått ihop råmanuset, även om det saknas en del detaljer. Har en del researchresultat samlat som jag ska bearbeta framöver. Men just nu känns det som att manuset dels behöver läsas av någon annan. Dels kanske behöver ”vila lite”. Dessutom känner jag ett påträngande behov av att få återvända till Thiramaar för ett tag nu.

%d bloggare gillar detta: