Om mig

Jag heter P Andie Lindskog, född 1956 och uppväxt i Malmö. Har sedan året jag fyllde trettio bott i Sjöbo kommun, där jag har mina rötter.
Är pensionär sen mars 2020, och tack vare den statusen har jag numera gott om tid att ägna mig åt allt det jag trivs allra bäst med – att skriva, skapa bilder, lyssna på musik och framför allt umgås med min kärlek Snezana.
Jag har alltid varit en skrivande person. Har skrivit dagbok regelbundet sen jag var runt femton år, vilket innebär att det är en diger bok som idag omfattar drygt 2,7 miljoner ord! Jag har alltid älskat att se hur orden som skapas i min hjärna flyter ut genom fingrarna via tangenterna upp på min datorskärm. Mitt skrivande fick dessutom ordentlig fart framåt för snart tio år sen då jag träffade Snezana, som är min fru och kärlek, men också min största inspirationskälla.
Förutom författandet ägnar jag mig också en hel del åt fotografering och bildskapande. Det fanns en tid då jag försökte mig på att teckna och måla. Men jag hade sällan tålamod att fullfölja mina alster. Idag har Photoshop ersatt penslar och pennor i mitt bildskapande. Jag skapar bildkonst av mina egna foton i det programmet.
Musik har alltid varit viktigt för mig. Lyssnar väldigt mycket på musik. Jag skulle önskat att jag kunde spela något instrument, men fick aldrig några möjligheter till det under min uppväxt. Minns att jag fick en enkel flöjt som jag försökte mig på att spela. Det gick inte, för min mor stördes av ljudet. Fick låna en trumpet av en kusin, men lyckades aldrig få till något ordentligt ljud i den. Fick även en kort tid prova på dragspel, då min mor hade ett sådant. Men vem vill spela dragspel,  egentligen?
En kort tid hade jag även en gitarr, men min musikaliska utveckling fick ett abrupt slut när min storasyster satte sig på den. Men i hela mitt liv har jag älskat att sjunga, och gör det bra enligt andra, även om det sällan kommer fram eftersom jag i det avseendet är en aning blyg.

Mitt skrivande
Bildkonst 
Portfolio

Under de senaste åren har skrivandet allt mer tagit över, och jag ägnar stor del av min vakna tid åt det, ofta i samarbete med min fru. Vi hjälper varandra med idéer och korrekturläsning och manusutveckling. Sen sommaren 2020 driver vi ett eget litet förlag – Belvida Bell förlag – och åtar oss bland annat uppdrag med korrekturläsning m m.

Den verksamheten inbegriper även fotografiska uppdrag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.