Om mig

”Regntider”

Jag heter Andie Lindskog (fd Per), född och uppväxt i Malmö, men flyttade året jag fyllde trettio till Sjöbo kommun, där jag har mina rötter.
Sen mars 2020 lever jag livet som pensionär, och tack vare den statusen har jag numera fritt fram att ägna mig åt att göra vad jag vill. Det mesta av min tid ägnas åt skrivande eller bildskapande. Har skrivit i nästan hela mitt liv, och sen tidigt sjuttiotal har jag skrivit dagbok. Enbart den omfattar idag drygt 2,7 miljoner ord. Jag har alltid älskat att se hur orden som skapas i mitt huvud flyter genom fingrarna via tangenterna upp på min datorskärm.
Mitt skrivande fick dessutom en ordentlig skjuts framåt 2011 då jag träffade Snezana, som är min fru, min stora kärlek och min största källa till inspiration.
Mina romaner rör sig främst inom humoristisk fantasy, och jag har hittills gett ut tre böcker i en serie jag kallar Legender från Thiramaar.
Har även en del publicerade noveller, främst inom feelgood.
Förutom författande ägnar jag mig också åt fotografering, även om skrivandet på senare år tagit alltmer tid och utrymme.
Det fanns en tid då jag försökte mig på att teckna och måla. Men jag hade sällan tålamod att fullfölja mina alster. Idag har Photoshop ersatt penslar och pennor i mitt bildskapande. Jag skapar bildkonst av mina egna foton.

Mitt skrivande
Bildkonst 
Portfolio

Sen sommaren 2020 driver vi ett eget litet förlag – Belvida Bell förlag – och åtar oss bland annat uppdrag med korrekturläsning m m.

Den verksamheten inbegriper även fotografiska uppdrag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: