Förberedelser inför Pride och en del annat

Dagen inleddes med besök på Vårdcentralen, och en tredje positiv injektion.

I övrigt förflöt dagen i lite splittrat tillstånd. Fick liksom inte gjort något särskilt betydelsefullt. Lite som igår kväll, då resultatet av kvällen mynnade ut i enbart ett inlägg apropå gårdagens händelse, och sen faktiskt inte mer.

Var ute och försökte klippa gräset under eftermiddagen, vilket är ett jävligt styvt arbete. Självförvållat, jag vet! Men gräsklippning tillhör inte de högst prioriterade sysslorna i det här hushållet.

Plockade även fram min gamla skabbiga säckakärra, och slipade av den flagande oranga färgen på den, och gick sedan lös med svart sprayfärg på den. Mest så att den ska se något så när presentabel ut när vi med den till hjälp ska frakta böcker och tälttyngder in till Folkets Park inför Pride på fredag.

Kvällen i övrigt handlade till stor del om att förbereda inför Pride-veckan, och samtidigt kanske glädjas åt att vi faktiskt, äntligen, för första gången kommer att delta aktivt i arrangemanget.

Vi kommer att sälja Vi badade i Skärsjön, första delen i sviten ”Det hände vid Skärsjön”.  Men även de tre hittills utgivna delarna i serien Legender från Thiramaar, och dessutom har vi även novellantologin ”Över en regnbågsfika” med oss.

Det börjar onekligen bli spännande nu!

När jag nu var ute i trädgården för att fotografera säckakärran, kunde jag samtidigt notera en helt fantastisk utveckling på de plantor vi satt i trädgården. Ett antal lönnar som växt till sig och dessutom en gran som blivit rejält mycket större än vi någonsin trott var möjligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: