Regnbågsfärger i vardagen

Idag var klockan satt till sju, för att jag skulle hinna med en kopp kaffe och en knäckemacka! Jag vaknade strax efter fem! Så ser det nästan alltid ut nu för tiden, de få tillfällen då jag faktiskt har satt klockan! Tänker på min stackars far som var och varannan dag fick ringa och väcka mig när jag bodde i stan, och nästan alltid hade ett mindre helvete att få liv i mig! Hur som helst – dags för ännu en tur till Malmö. Den här gången på en återbudstid till Hudkliniken, vilket dock blev sista innan ”sommarstängt”! Än en gång tvingades man dra på det där jädrans munskyddet.
Hungern drev mig sedan till att slå mig ner en stund på Coffee House i Triangelns center, för en mozzarella-macka och en kopp kaffe.
Under eftermiddagen blev det en snabb visit till Ystad och ett möte för att fylla på lagret med Ariton förlags fina novellantologi ”Över en regnbågsfika”, med förhoppningen att vi ska kunna sälja den boken under Malmö Pride tillsammans med vår egen produktion.
Hade ett paket att hämta när vi var på ICA Kvantum och handlade, och gladdes åt att se Pride-färgerna på Instabox!
Sen glädjen att kunna skicka ett flertal böcker till flera beställare, gör ju att vi helt klart vill fira. Så vi kostade på oss en delikat efterrätt med jordgubbar och vaniljkvargyoghurt!
Sen tyckte vädrets makter att vi skulle tillbringa resten av kvällen inomhus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: