Kaffe i gamla hemtrakter, Ashas sten och kanske mer röda skor!

Igår var jag ännu en tur till Malmö och mina gamla hemtrakter i Slottstaden. Det blev en kopp kaffe och en chokladbit medan jag väntade. Kvällen var mindre munter, men man får ta det också. Veckan har annars ägnats en del åt att försöka bygga vidare på Ashas sten, från noteringarna vi gjorde vid förra fredagens SPA-möte. Blev en del städning idag, föranlett av orsaker som tyvärr inte blev av, men det var ju ändå bra att det blev städat.

Eftermiddagen kunde man njuta i värmen på altanen, trots så kallad höstmånad, och nu tar jag lite hastigt och lustigt upp arbetet igen med en äldre novell. Alex ska komma till liv igen, förhoppningsvis i en ny bok!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: