Dressin i Fyledalen

En årlig tradition blev tyvärr något begränsad i år. Men eftersom vi redan hade betalt vår del och det dessutom inte gick att få tillbaka några pengar, valde vi att ändå fullfölja. Så idag cyklade vi nästan två mil dressincykling längs Fyledalsbanan mellan Tomelilla och Sjöbo. Det är något speciellt med det här att cykla dressin. Att följa gamla järnvägsspår genom vacker natur, och samtidigt stundvis sväva bort i tankar kring hur det kan ha varit en gång i tiden när min farfar arbetade vid järnvägen. Jag är säker på att han har trampat åtskilliga kilometer med dressin.

Den här banan är dessutom mer naturskön än den vid Björnstorp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: