90 dagar blev drygt tre veckor

Den förste i denna månaden fick jag besked att man inte kunde leva upp till vårdgarantins 90 dagar när det gällde operation av min vänstra tumled. Med andra ord räknade jag med att det kunde bli operation kanske tidigast i början av december, eller möjligen inte förrän in på nästa år. Vårdgarantin innebär ju att man har rätt att få vård på annat sjukhus, och eftersom jag känner att jag inte vill dra ut på det här mer än nödvändigt, ringde jag idag för att få veta mer om vart jag i så fall kan vända mig. Det visade sig att en kallelse är på väg till mig, och jag är uppsatt för operation den 27 september!
Ja, jag tyckte att det blev lite konstigt då läkaren vid mitt förra besök sa att det inte var särskilt lång väntetid, och bara några dagar efter fick jag brev med information att det INTE skulle bli inom vårdgarantins 90 dagar. Rent allmänt är det tydligen så att det är lång väntetid, men INTE till den här avdelningen!
Så det betyder med andra ord att det är mindre än två veckor kvar tills det är dags.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: