Finns mycket att skriva

Även om det återstår en hel del redigeringsarbete med Eilaths spel, så kan jag inte låta bli att skriva vidare på andra projekt. Mitt nya fantasyprojekt heter ”Cornizendo”, och handlingen i den kretsar kring en trollkarl som förekommer i mina båda tidigare projekt Gudaspiran och även Eilats spel. Exakt var det ska bära hän vet jag faktiskt inte riktigt än, men det ska bli lite humor och lite tidsresa.
Sen har jag även mina memoarer som jag arbetat med en längre tid. Frågan är om det någonsin blir någon publicering av dem, men det kanske inte är det viktigaste. Finns en hel del frågetecken som kan bli en aning uträtade bara genom att man skriver om det.
De ursprungliga memoarerna är idag på totalt cirka 325 sidor i bokform! Men nu håller jag på att skriva om i en ”offentlig” version. Sen återstår det att se hur offentlig den blir. Spelar kanske mindre roll. Arbetet med det har en viss ”helande” effekt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: