Eilaths spel klar – nu blir det mer jobb

Sent i går kväll skrev jag klart kapitel 19 av min fantasyroman Eilaths Spel! Det är ett projekt som tagit ganska många år att färdigställa. Jag har skrivit i omgångar, kört fast och sen har den legat långa tider. Senast jag körde fast var 2014, och efter det blev den liggande fram tills jag tog tag i den på allvar den 1 juli i år. Då strök jag två kapitel som egentligen var orsaken till att jag körde fast. Hade helt enkelt fått in för mycket drama och för lite humor. Jag var i och för sig nöjd med de dramatiska händelserna, men de passade helt enkelt inte in i den här boken.

Men nu är den klar. I bokform räknat är den på cirka 178 sidor.

Nu blir det mer jobb! Nu ska den läsas igenom och korrigeras, det ska läggas till och tas bort. Så det dröjer ett tag till innan den kan anses helt klar. Men dock – det ligger ett färdigt ”grundmanus”, och det arbetet som ligger framför är egentligen lättare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: