Julsagan 2020

Idag var det dags för vår årliga tradition, som dessutom skedde för tionde gången! Nämligen julsageträffen med skrivarkompisarna. Men precis som med det mesta annat under det här konstiga året, gick det inte att träffas på samma mysiga och trevliga vis som vi brukar, med diverse julgott och ”liveuppläsning” av nyskrivna julsagor! Tioårsjubiléet firades istället med en träff via Zoom på nätet! Vi har provkört några gånger under veckan och rent tekniskt fungerade det hela över förväntan. Flera nya trevliga sagor lästes upp från våra favoritfåtöljer i respektive hem. En trivsam träff som blev så bra man kan önska, när coronan sätter käppar i julsageträffarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: