I skrivartagen

Skrivandet är i full gång. Just nu pendlar jag mellan min komiska fantasyberättelse ”Eilaths spel” och mina memoarer. För stunden ägnar jag mig helhjärtat åt det sistnämnda och är inne på det elfte kapitlet. Här finns egentligen ingen ambition att publicera. Snarare bara ett sätt för mig själv att reda ut frågetecknen och funderingar man burit på genom livet. Om det lyckas? Tja, det återstår väl att se. Om andra skulle tycka det vet jag inte, men för mig själv är det faktiskt bitvis en lite spännande historia som växer fram i mitt worddokument.

Ett svar till “I skrivartagen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.