Julsagan påbörjad

Jag är egentligen motståndare till att man på olika vis tar ut alla högtider månader i förväg. Som till exempel när handeln börjar sälja juldekorationer redan i september. Men i ett avseende gör jag undantag – Julsagan! Den försöker jag påbörja vid den här tiden. Förra året till exempel satt jag och skrev på den medan vi väntade på transferbussen som skulle ta oss till flygplatsen för hemresa från vår hösttripp till Mallorca. Borde egentligen vara lite svårt att få till något när man sitter ute med en kall öl i tjugo graders värme. Men den gången var det trots allt lite enklare, för idén till den berättelsen hade vi kläckt redan i samband med julsageträffen året innan.
I år är det lite svårare! Vi har inte haft några idéer alls, men igår kväll satte jag mig och flödesskrev, och fick faktiskt fram något som nog kan bli en hygglig julsaga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: