Framme där jag slutat!

Ägnade det mesta av den här dagen åt fortsatt genomgång av Eilaths spel, och nådde fram till kapitel 18! Hela läsningen har gått ganska fort, och har heller inte inneburit några större förändringar i texten. Bara några mindre tillägg, och lite ändring av vissa formuleringar. Men nu blir det lite mer komplicerat. Det är ju härifrån som berättelsen måste göras om och göras bättre, och det är en rad trådar som ska knytas ihop.
Det jag skrivit från kapitel 18 och framåt känns lite som ett hastverk. Lite som att jag ville få det färdigt, och därmed inte har skrivit riktigt genomtänkt. Så nu får man anstränga sig lite extra. Nu är det inte längre bara korrekturläsning och korrigering. Nu är det författande igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: