Återupptaget skrivande

Kom äntligen igång igen med att läsa igenom och korrigera mitt manus ”Eilaths spel” idag. Någonstans i början av det här året rann all skrivarinspiration av mig och sen dess har jag haft väldigt svårt att hitta tillbaka. Sen en tid har jag bestämt mig för att läsa om boken från början, och göra eventuella korrigeringar och tillägg på vägen.
Idag fick jag läst igenom kapitel 1, och redan i första stycket blev det några mindre korrigeringar. Så… visst behövs det, och inte minst för att friska upp minnet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: