Från Birds of prey till Stirling

Idag gick färden vidare tillbaka till Balloch och Birds of prey. En anläggning med en mängd olika rovfåglar samlade. Perfekt för att få tillfälle att fotografera på nära håll, men åtminstone inledningsvis lite beklämmande att se. Tills man fick veta lite mer om bakgrunden till det hela och hur väl fåglarna tas om hand. Kanske nånstans känner jag ändå fortfarande att fåglarna skulle leva helt fritt, men å andra sidan slipper de lidande på grund av brist på föda etc. Hur som helst var det i alla fall positivt ur den aspekten att man fick tagit en del sköna bilder, som annars skulle kräva dygn i något gömsle.
I närheten av detta fanns även ett akvarium, där inträdet hos Bird of prey gav 40% rabatt på inträdet här. Men det var nog ändå ett pris i överkant med tanke på utbudet. Fina akvarier och fina fiskar, sköldpaddor med mera, men för det priset hade jag nog önskat lite större utbud.
Färden gick vidare och fram emot kvällen landade vi i Stirling, skaffade ett boende, gick till en närliggande restaurang – Birds & Bees – och åt kvällens middag, som dessutom var den här resans dyraste, och nog godaste.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: