Nya tag med Eilaths spel

Äntligen tycks skrivlusten ha återvänt. Vi har den senaste veckan arbetat gemensamt med några olika kärleksnoveller, och det har fött inspiration och mersmak för fortsatt skrivande. Så jag har äntligen tagit tag i min lite humoristiska fantasyroman ”Eilaths spel”.
När jag senast arbetade med den körde jag fast, då jag helt enkelt tenderat att ramla över i lite för mycket drama och för lite humor! De två senast skrivna kapitlen var i och för sig ganska lyckade, men passar nog inte in i den berättelsen. Ska spara dem till framtida behov.
Inledningsvis läser jag igenom de tio första kapitlen, så jag kan komma in i berättelsen igen. Är klar fram till fjärde kapitlet, och har gjort några mindre justeringar så här långt.

2 svar till “Nya tag med Eilaths spel”

  1. Så härligt att ni kommit igång igen! Det är så härligt att vara i skriv flowet. Det var länge sedan för mig men en längtan finns. En slags terapi för själen!
    Lycka till och om ni behöver någon utomstående objektiv testledare så gör jag det gärna.

    Gilla

    1. Det hade varit jätteroligt om du ville. Min story ”Eilaths spel” är en smått humoristisk fantasy med lite annorlunda vinkling, och så här långt har jag tio kapitel klart. Kunde helt klart vara inspirerande att få lite ”outside input”.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: