Memoarer nästan klara!

Nu är faktiskt mina memoarer så gott som klara. Återstår i stort sett bara ett kapitel till, i vilket jag ska försöka summera lite.
Publicera!? Tja, kanske! Det finns de som tycker att jag borde. Finns en del som rycker på axlarna och tycker att ”det är väl ingen som vill läsa om en sån som dig!?” Möjligt, men de som säger så känner klart inte till min sanna historia.

Hur som helst så är det egentligen inte publicering som varit det främsta skälet för mig. Det handlar egentligen mer om att bearbeta alla missgrepp som skett framförallt under min uppväxt, och den målsättningen har jag lyckats ganska väl med.
Så vi får väl se, om det blir något mer av det. Men OM den ska publiceras behöver den bearbetas en hel del ytterligare. Måste ändra alla personnamn till fingerade namn. Även om det förekommer personer genom mitt liv som jag önskar mest elände, är jag inte ute efter att hänga ut någon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.