Västra Hamnen – Blåshål

Västra Hamnen i Malmö är rätt fint – men ett jäkla blåshål! Just idag var det ganska blåsigt, och det kändes alldeles särskilt mycket där. Ändå är det lite spännande att strosa runt i området och studera alla byggnader som växt upp de senaste kanske tio eller tjugo åren. Så oerhört mycket som har förändrats. Har varit inne på det här tidigare, och jag kan inte undgå att fascineras av hur det har utvecklats sen åren jag tillbringade min vardag i området. Ingenting är sig likt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: