En sväng till Ystad

Vi var en tur till Ystad idag, utan något egentligt ärende. Det handlade om att agera ”chaufför”. Medan vi sedan väntade passade vi på att besöka El-Giganten för inköp av en vanlig datormus, som inte är trådlös! Har haft en mängd olika trådlösa möss, som samtliga haft defekten att någonting stör, och gör att musen laggar. Det är slut med det nu! Att musen jag köpte dessutom var billig, väldigt bra och dessutom lyser regnbågsfärgat var ju enbart positivt! Vi var även en vända i Second Hand-butiken Öppna Hjärtat, och handlade lite kläder. Dock inte skorna på bilden, vilket annars kunde vara lite provokativt, och förmodligen helt disfunktionellt med tanke på det kommande deltagandet i årets upplaga av Blodomloppet.

När vi nu ändå var i Ystad kunde vi ju inte låta bli att äta dagens middag på favoritstället Oichii Ngon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: