Fläckskräck!

Det var en morgon som alla andra. Borstade tänderna, borstade håret, kollade vikten … precis som vanligt. Men så plötsligt såg jag det! Fläcken! En brunröd fläck stor ungefär som en femkrona på bröstet! Eftersom jag har fräknar, och faktiskt har fått bortopererat en liten fläck för lite mer än ett år sen, fick jag panik. Den här var stor, och hade kommit till på typ ett dygn! Direkt ut till Snezana i köket.
”Va fan är det?!”
Hon kikade närmare på det och började skratta.
”Det är hårfärg … som vi har råkat spilla häromdagen när vi färgade håret!”
Förutom att det var en oerhörd lättnad, var det ju också tur att vi konstaterade det där och då. Jag skulle till Vårdcentralen under förmiddagen i annat ärende, och jag hade naturligtvis bett sköterskan undersöka denna underliga fläck! Men … hon hade ju förstås fått sig ett gott skratt hon också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: