Lunchbuffé, nyttig promenad och shopping

Det här blev nästan en heldag. Vi började med en ljuvligt god och synnerligen prisvärd lunchbuffé på Restaurang Gondolen i Sjöbo! Det är fräscht, rikligt och fantastiskt gott. Värt varenda krona! Efter detta körde vi till Ystad, där vi valde att parkera vid Willys, för att kunna få tillfälle att ”gå ner maten”. Promenerade därifrån i solskenet in till gågatan i centrum, dit vi skulle för att shoppa lite nya kläder. Promenad tillbaka till Willys där vi dessutom slank in i den stora Öppna Hjärtat Second hand.
Efter att ha avverkat drygt fyra kilometers promenad och rätt mycket pengar, återvände vi till Sjöbo och var på ICA Kvantum för att avverka ytterligare pengar på nödvändiga livsmedel. Det är ju fan vad allt är dyrt nu! När vi var där passade vi även på att skicka förhandsbeställda exemplar av ”Skarvkvinnan”.

Denna långa eftermiddag avrundades med en sammankomst med några av fotoklubbens medlemmar, då vi skulle agera bildjury åt vänner i en annan fotoklubb i Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: