En solig februarilördag

Efter en vädermässigt osedvanligt grå januari, var det riktigt skönt att stiga upp och se hur hela huset badade i solsken. Vår gigantiska julstjärna stod på parad och bara lapade solsken. Och Mogwai härjade busigt runt bland trasmattorna, mellan varven. Dagen har annars tillbringats vid datorn – som vanligt – fullt sysselsatt med att skapa inlaga av Snezanas senaste fantastiska manus. Lite brådis nu då den ska ut lagom till Internationella kvinnodagen, och vi dessutom mycket lägligt fått rabatterbjudande från tryckeriet. Efter kvällens hemmagjorda makrillpizza tillbringade jag resten av denna lördag i Thiramaar, med kärleken bredvid djupt involverad i ännu en läsvärd bok.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: