Veckohandel, sushi, belåten katt, några varma ord om min bok!

Lite oplanerat blev det en tur till Ystad idag, och när vi ändå var där passade vi på att köpa lite LED-lampor som ett led …haha … i att försöka dra ner elkostnaderna. Det fanns även tid för ett besök på ett av våra favoritmatställen Oishii Ngon för god sushi! Sen blev det också en tur till Sjöbo. Även det oplanerat, men där passade vi på att handla diverse livsförnödenheter, så att vi förhoppningsvis inte kommer att behöva köra in igen ens under nästa vecka. Även det ett led (!) i våra ansträngningar för att dra ner våra kostnader.
Kvällen avnjöts mest i stillhet i vårt nya arbetsrum, samtidigt nöjda över att Mogwai äntligen kunnat komma ut igen, efter skadan han fick i mellandagarna. Han blir liksom lite lugnare då. Nöjd kände jag mig också efter ett mejl från en viktig organisation som lovat ta in mina memoarer i sin bank av lästips, och mejlets avsändare skriver; ”Det är oerhört betydelsefullt att få ta del av så här personliga erfarenheter. Jag har ännu inte läst din bok, men bara genom att läsa om den blir jag berörd. Så jag kommer att läsa den!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: