Lite efterarbete, gipsstrul och tacka vet jag planka

Vaknade efter en natts riktigt god sömn i det ”nya” sovrummet, och kunde kasta oss över en del av de återstående småjusteringar vi hade att göra efter en dryg vecka i omändringar av vårt hem. Det var lite tavlor som skulle upp på nya platser. Boklagret skulle inventeras som en del av planeringen för det nya hobbyrummet. Sen fick vi ägna onödigt mycket tid åt att fästa upp en antik hylla med hjälp av mollyplugg! Jag ogillar verkligen gipsväggar! Jag föredrar gediget virke. Så det passade utmärkt att vi hade ”världspremiär” i vårt hushåll med laxplanka till middag denna flitiga lördag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: