Snart i mål

Ryggen talar om för mig att vi har slitit lite i överkant den här veckan. Benställningen som blev över när vi skaffade höj- och sänkbart skrivbord har kommit till användning. Liksom den bänkskiva som blev över när vi för en del år sen rev halva köksön. Nu blev det ett stabilt arbetsbord i det nya hobbyrummet. Annars har det mest handlat om ”efterjusteringar” idag, medan vädret utanför varit extra busigt. Fixat belysning, lite tavlor, krukväxter och så vidare. Under dagen några ärenden förutom till de vanliga affärerna, även handlade om Blomsterhörnan, Dollarstore och Jysk för att köpa lite nya krukväxter, en lagom stor matta att ha vid skrivbordet för att inte slita sönder brädgolvet med våra skrivbordsstolar.
Nu återstår mest lite småjusteringar, en del sorterings- och gallringsarbete innan vi helt kan slappna av och njuta av det som under den här veckan blivit förvandlat till typ ett hus med fem rum – arbetsrum, sovrum, hobbyrum, vardagsrum och uterum. Dessutom väl disponerade kvadratmetrar.
Så vi var nog värda fikan på Möllans konditori, och inte minst den utsökta kvällsmaten med fröbakade fiskfiléer, kokt potatis och ägg.
Resultatet av vårt slit, förutom känning i ryggen, är till full belåtenhet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: