Home remodel – del 1

Första och kanske viktigaste etappen avklarad. Dagen började med att Teleservice kom hit, och drog om vårt fiber, från den ena delen av huset till den andra. Snabbt och effektivt genomfört arbete, utan att för den sakens skull ta hutlöst betalt för att de tagit sig hit med en ”servicebil”. Finns ju de som gör så, vilket vi har fått erfara. Arbetet tog dem en timme, och så snart de var klara var det dags för oss att börja slita. Flytt av böcker, och så släpa en tung (trots att den var tom) bokhylla från ena enden av huset till den andra. Och så koppla in datorer, skrivare, skanner, externa hårddiskar och icke att förglömma vårt suveräna höj och sänkbara skrivbord. Sen fick det räcka för idag. I morgon är det dags för del två, med ytterligare en bokhylla som ska släpas genom huset, och ett rum som därefter ska städas. Och så en säng som ska byta rum.

Nog tycker jag att vi är värda en öl /martini nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: