Full sysselsättning med Eilaths Hopp

I stort sett hela denna dag har jag arbetat med Eilaths Hopp! Inledningsvis upprättade jag en så kallad tidtabell för att hålla reda på årtalen. Likaväl som jag skapat en helt egen värld i mina berättelser, har jag även skapat en helt egen tideräkning. En tideräkning som utgår från djävulen Hivers dödsdag, vilket innebär att berättelsen om Elana utspelar sig år 1492 (efter Hivers). Nu handlar det om att gå igenom hela berättelsen och göra om vissa avsnitt och i vissa fall lägga till nytt, för att anpassa hela storyn till den planerade trilogin. Det arbetet innefattar även en del textjusteringar och förvisso ren läsning också.
Man lever i spännande tider…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: