On the road – to the Highlands

Efter frukost lämnade vi The Drumorac House och tog bussen in till centrum. Vädret var bättre idag och det blev en promenad i stan innan vi hoppade på spårvagnen mot flygplatsen. Väl där hämtade vi ut hyrbilen vi bokat. Jag trodde vi skulle få en Hyundai i20 eller Ford Fiesta. Men det blev en Fiat 500!
Jag hade väl haft vissa funderingar kring hur det skulle bli att köra högerstyrt i vänstertrafik. Men högerstyrningen är ju knappast några problem, eftersom jag kört sådana bilar i jobbet i 22 år. Jag kom faktiskt ganska snabbt in i det här med vänstertrafik också, så det var inga problem.
På vägen mot Loch Lomond besökte vi det gamla slottet och även katedralen i Linlithgow.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: