Positivt att vara öppen

Tänk så positivt det kan bli när man är lite ”openminded” och gärna ger sig in i snack med främmande människor.
Var på Mazda-center i Svedala under ondagen för att få bilen servad, och hade en väntetid på cirka 1 – 1½ timme att se fram emot och försöka fördriva tiden.
Hade min surfplatta med och hade tänkt försöka skriva lite, men det gick sådär. Men så dök det upp en annan kund, som väntade på sin Mazda som också var på service. Han var gissningsvis också någonstans i min egen ålder och bodde i Simrishamn.
Vi växlade några korta kommentatarer om huruvida vi hade Mazda 3 eller Mazda 6, och ganska snart var samtalet igång. Eftersom det är semestertider gled samtalet snabbt in på resor, och inte minst bilresor man gjort med sin Mazda. Och vi slog effektivt ihjäl all seg väntetid med ett trevligt samtal om resor.
Jag är glad att jag inte är typen som ständigt försöker skärma av mig mot omgivningen, utan hellre gärna tar samtal med folk. Jag kommer förmodligen aldrig mer att träffa den här personen, men det gör inget… det var en trevlig pratstund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: