Skriver så länge jag kan

Som jag skrivit tidigare här har jag sedan drygt två år tillbaka ont till följd av slitage i mina tummar. Än så länge är övriga fingrar något så när ok, och jag har så här långt inga större problem med att skriva, och heller inte bildskapande i Photoshop. Men så snart jag belastar tummarna gör det ont!
Så jag känner att jag vill försöka åstadkomma så mycket som möjligt nu. Till hösten blir det troligen operation, först av höger hand, vilket leder till lång sjukskrivning. En förmodad lång tid som jag kanske inte kan använda handen nämnvärt. Trots att jag är vänsterhänt är det ändå bekymmer när höger hand inte kan användas. Det är ju den jag hanterar musen till datorn med, och när jag skriver använder jag ALLA fingrar, utom egentligen tummarna.
Så till hösten blir väl min främsta sysselsättning att läsa böcker (har en rejäl trave olästa) och kolla film.
Till dess hoppas jag att jag är klar med allt jag för närvarande har framför mig när det gäller eget skrivande.

4 svar till “Skriver så länge jag kan”

  1. Hej Per! Har du sneglat på det där med diktering? Efter en viss tillvänjningsprocess ska det gå väldigt bra att skriva böcker med det, och nu finns det ju rätt fin programvara också, som till exempel Dragon.

    Gilla

    1. Tack för tipset, fasr än så länge klarar jag tangentbordet galant. Det blir väl en period på någon månad som det blir begränsat, men jag får väl avvakta och se HUR begränsat det blir. Operation blir troligen till hösten, först höger och senare även vänster hand. Men det skulle klart vara typiskt om man just då hade som mest idéer, men då kan jag ta vara på ditt tips.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: