Kapitel 14 klart

Så blev kapitel 14 i Eilaths spel också klart! Och med viss stolthet kan jag konstatera att den för närvarande omfattar cirka 133 sidor i bokform! Rör mig faktiskt så sakteliga mot slutet, även om det fortfarande återstår ett antal trådar att knyta ihop.

3 svar till “Kapitel 14 klart”

      1. Jag skriver ofta på morgonen, innan min rastlösa hjärna har hunnit haka upp sig på annat. Men jag vet att till exempel Sigge Eklund är som du! Han har sagt att han får en kick av att skriva när alla andra sover – som om han på så vis får mycket mer gjort än övriga mänskligheten, de som ännu inte har råkat på hemligheten.

        Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: