Bilsemester i Europa – Del 8 (Genom ett regnigt Kroatien)

Vårt ursprungliga huvudmål för den här resan var egentligen Kroatien och framförallt nationalparken Plitvička jezera. Efter hand dök det upp även andra platser som vi mer eller mindre skulle passera på vägen, som vi tyckte var intressanta. Fram för allt flera platser i Slovenien.
Tyvärr blev större delen av vårt vistelse i Kroatien ganska regnigt och grått. Vi fick dock sett nationalparken där vi gick i duggregn i cirka fyra timmar. När vi därefter tog oss ut till Adriatiska kusten som vi sedan följde från Senj norrut tillbaka till Slovenien via Rijeka var det regnväder av och till. På vägen gjorde vi en avstickare till Opatija för att få se lite av den främst för italienar, slovener och österrikare populära spa- och turistorten. Här åt vi en god måltid på en av de många restaurangerna, innan vi tog en promenad i regnet.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.