Väl förberett – Loppis om drygt två veckor!

Vi har varit väldigt flitiga den senaste tiden, och röjt och gallrat i garaget. En hel del prylar har åkt till tippen. En del har inneburit typ ”farväl till gamla tider” … eller nåt. Bilder, filmer … nostalgi … har åkt i containern. Återstoden har sorterats upp och nu är vi faktiskt förberedda för den stora loppisen som väntar i området om lite drygt två veckor! En loppis där vi kommer att sälja ut smått och stort, men även en del prylar med lite högre värde. Så – ladda plånboken och var redo att komma och fynda – i Karups Nygård den 3 – 4 juni.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: