Vissa dagar är mindre bra …

Strax efter fyra vaknade jag denna dag. Fluffade till kudden, drog täcket över axeln och la mig på sidan för att somna om. Blev för varm. Av med täcket. Blev för kallt. La mig på rygg. Nää … höger sida då? Inte det heller. Efter ett antal testade sovställningar, satte jag mig upp. Det här går inte! Jag stiger upp. Fick naturligtvis sova ett tag i soffan under dagen. Men den dåliga starten på dagen hängde ändå kvar. Ägnade morgontimmarna åt lite korrekturarbete. Därefter en del meningslös korrespondens med olika aktörer inom bokhandeln, som mest ledde till frustration och i praktiken stillastående på ruta ett! Tog ambitiös tag i ett arbete med att skapa provläsningsfiler till våra böcker, att publicera i näthandeln och på vår egna hemsida. Fungerade heller inte med någon större tillfredsställelse. Till detta ett antal andra mindre icke särskilt lyckade projekt. Tillika en dag – måndag dessutom – med trist och grått väder. Lika slö som katten, så nu får det bli en film istället. Men den somnar jag väl ifrån!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: