Fika och lite mer shopping, och så faktiskt … Mello!

En trivsam dag i Malmö, med underhållande cheerleading bland annat duktiga barnbarnet. Fika på ett av favoritställena på Triangeln tillsammans med familjen. Och så ytterligare shopping för påfyllning av garderoben hos Beyond Retro och Stadsmissionens second hand.
Kvällen hemma avrundades – faktiskt – med Mellofinalen! Ja, ni läste rätt. VI har faktiskt följt Mellofinalen, och vi tycker samma idag som vi tyckte 2012 – Rätt låt vann! Men samtidigt måste vi nog erkänna att om vi räknar bort tre låtar, så var faktiskt övriga bidrag riktigt bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: