Remake /Remodel … eller nåt!

Idag flyttade vi bort lite möbler från det utrymmet vi sedan inflyttningen kallat ”matrummet”. Ett utrymme som knappast använts sen vi fick inrett vårt uterum år 2012. Bara vid några få tillfällen har vi använt det, och på senare år har det mest fungerat lite slarvigt som ”boklager”! Men nu ska det bli ändring på det. En del relativt omfattande ommöblering ska skapa helt nya utrymmen för arbetsrum, sovrum och även i viss mån förvaringsrum kombinerat med lite … tja, hobbyrum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: