APCOA Parking – NEJ tack!

Varning för APCOA parking!

P-huset Triangeln är ett av de ställen jag ofta brukar parkera när jag är i Malmö. Detta eftersom det har en bra placering i förhållande till de platser jag ofta har ärenden till.

Sen i somras har man infört ett nytt betalsystem där, som innebär att bilens registreringsnummer noteras tillsammans med tidpunkten man kör in respektive kör ut. Därefter kan man inom 72 timmar efter avslutad parkering gå in på en särskild webbsida och fixa betalningen. Alternativt kan man ha ett betalkort registrerat för automatisk betalning. Allt frid och fröjd! Eller …?! Senast jag parkerade där var den 12 november, och direkt efter att jag kommit hem loggade jag in på webbsidan för att försäkra mig om att betalningen fungerade. Jag var vid det tillfället samtidigt lite luttrad, eftersom jag stött på problem vid tidigare tillfälle, då parkeringsuppgifterna inte synts på sidan.

Det gjorde de inte den här gången heller, så jag valde att skriva mejl till den epost-adress de själva uppger att man ska använda vid parkerings- och faktureringsfrågor. Fick ett automatiskt svarsmejl som bekräftade att de tagit emot mitt mejl! Därefter har jag inte hört något alls! Förrän nu lite drygt en månad senare, då jag får en pappersfaktura med posten! En parkeringsavgift á 49 kr plus fakturaavgift på 59 kr!

Jag har idag betalat avgiften för parkeringen! Samtidigt har jag skrivit mejl till dem och påpekat problematiken, och ifrågasatt hur jag ska kunna betala när det inte går att hitta några uppgifter på deras webbsida, så som det varit tänkt. Likaså varför jag ska ha ett registrerat betalkort för automatisk betalning, när inte heller den delen fungerar!

Jag kommer fortsättningsvis att konsekvent undvika alla P-hus och parkeringsplatser där betalsystemet administreras av APCOA parking! Det finns andra avsevärt smidigare betalsystem när det handlar om parkering, som dessutom verkligen fungerar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: