Hudkliniken och en oplanerad tågresa

Hade ärende till hudmottagningen idag. Parkerade i vanlig ordning i Triangelns garage, och planen var att även besöka Apples butik i Triangelns köpcenter. Enda problemet är att jag hade blandat ihop begreppen. Den butiken finns på Emporia! Vi tog en fika på Triangeln när vi nu ändå var där, och sen tåget till Emporia. Efter uträttat ärende återvände vi till Triangeln, och för hemfärd. Stannade till på Jägersro center och handlade. Blir alltid lite piff på vardan när man kan ”spontanutflykta” lite så där. Behövdes kanske lite extra guldkant … eller åtminstone silverkant på vardagen efter söndagens bistra svenska verklighet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: