Spontanutflykt till Malmö för batteri och bjudfika!

Min mobil indikerade häromdagen att batteriets hälsa var kraftigt försämrat. Vilket därmed också förklarade varför den sög batterikraft långt över det normala. Bara att inse – mobilen innehåller för många nödvändiga vardagsfunktioner för att man ska kunna avvara den någon längre tid. Så det blev en spontanutflykt till Phone Hero på Baltzarsgatan i Malmö. Medan vi väntade på batteribytet intog vi en god fika på Coffeehouse på Hansakompaniet, vilket dessutom var en bjudfika från en nöjd kund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: