Ingen frisk fläkt!

Idag kom vår efterlängtade spisfläkt! Egentligen ända sedan vi flyttade hit, för snart tio år sedan, har vi haft ambitionen och drömmen att kunna byta ut den fula köksfläkten mot en ny! För ungefär en vecka sen beställde vi fläkten, och idag kom den! Det blev dock ingen långvarig glädje. När vi öppnade kartongen var det första vi såg några glasskärvor på botten av emballaget! Vid närmare koll fanns det hundratals skärvor av det som tidigare varit en del av fläkten!

Ärligt talat ska nog inte transportören anklagas här. Emballaget var bristfälligt. En rymlig och ganska kraftig kartong förvisso. Men det fanns ingenting som stabiliserade innehållet. Ingen bubbelplast eller frigolit. Fläkten låg mer eller mindre lös i kartongen, enbart med några kartongbitar som stöd! Det fanns heller inga röda dekaler på kartongen som skrek ut att innehållet var GLAS! Så det här får nog säljaren helt ta på sig, och en ny fläkt är på väg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: