Kända författare gör sig till högerns sändebud!

På sistone har Björn Ranelid publicerat en del ytterst tvivelaktiga inlägg, där han reagerar över allt kriminellt våld i vårt samhälle. Just det har jag egentligen inga synpunkter på. Det finns all anledning att reagera över allt skjutande som sker i gänguppgörelser på öppen gata, där oskyldiga ständigt löper risken att ofrivilligt dras in. Vilket också har skett, senast då två småbarn skadades i en skjutning. Men att som nu Ranelid börjar gasta om landsförrädare när man talar om våra politiker och deras oförmåga att få stopp på våldet, är att ta de högerextremas ”argumentation” i sin mun! Han skriver om våra politiker som ”landsförrädare” och stämmer därmed in i extremhögerns skrämmande resonemang om att ”avrätta misshagliga politiker”. Trodde faktiskt inte att verbalt kunniga människor som Ranelid skulle sänka sig till den nivån! Inbillade mig faktiskt att han var klokare än så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: