Mallorca 2016 – Del 7

Vår nästsista dag på Mallorca kom vi äntligen till Alcudia. Det blev tid för en rundvandring i gamla stan bakom de gamla romerska murarna.
Jag var ju i Alcudia med mina föräldrar för 45 år sedan, men nu är jag faktiskt inte helt säker på om vi alls var där. Klart är att hotellet vi bodde på den gången, som var helt nybyggt då, låg utmed stranden söder  om Port d’ Alcudia, alltså inte Alcudia. Jag har heller inget minne av att jag har sett de gamla stadsmurarna tidigare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: