Utförsäljning

Nu har jag påbörjat avvecklingen av mitt skivarkiv på allvar. Har annonserat ut mina CD-skivor via ett par olika loppissidor på Facebook. Som väntat är det ju inte någon större rusning, men jag har i alla fall sålt sammanlagt sjutton skivor så här långt.
Jag räknar ju självklart inte med några stora förtjänster på det här. För det första är det nog rent allmänt ganska svårt idag att sälja CD-skivor, och för det andra har jag, för att över huvud taget ha någon chans att få sålt, satt låga priser. Mellan 5,00 och 20,00!
Kort och gott är det ju så att skivorna ska avvecklas, och kan jag få in några kronor på dem känns ju det trots allt bättre än att kanske bara behöva kasta dem. Det som inte blir sålt kommer jag att skänka bort.
Har lite kvar att göra med dem, men tanken är att mina vinylskivor ska gå samma väg.

Slut med musikarkiv!? Nä, knappast! Under flera år kunde jag konstatera att jag inte rörde mina skivor alls. All musik jag lyssnade på var antingen via datorn eller mobilens bluetooth via bilstereon.
Jag har digitaliserat hela musikarkivet, och abonnerar även på Spotify! Det räcker mer än väl! Och med tanke på olika idéer och drömmar inför den inom inte allt för avlägsen framtid kommande pensionen är det bra att minska ner på alla ägodelar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.