Youpic!

https://youpic.com/photographer/perabl/perabl

Det finns sedan en tid tillbaka – jag vet faktiskt inte hur lång tid – en bildsajt med medlemmar från hela världen där man kan publicera sina bilder. Som jag upplever den liknar det lite gamla avsomnade bildsajten Webshots.
För egen del har jag varit medlem i Youpic sedan i torsdags kväll, och fram till nu har jag publicerat 67 bilder. Hittills har mina bilder visats 152 580 gånger. En bild har valts som ”Cover” vilket innebär att det är det första som syns när man går in på youpic.com. Det i sin tur har gjort att bara den bilden hittills har visats 135 751 gånger!
Med den utvecklingen kommer den här sajten för min del att vida överträffa Webshots inom bara några dagar. Jag var med på Webshots under åren 2003 till runt 2007 och jag publicerade bilder där mellan 2004 och kanske fram till 2007. När Webshots till slut lades ner för några år sedan hade mina bilder där visats totalt 338 274 gånger.

Så det är inte utan att man känner viss stolthet!

YP-17

Ett svar till “Youpic!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.