Ofrivilliga stopp i arbetet

Hade tänkt lacka panelen i uterummet idag, men det visade sig vara omöjligt eftersom lacket tydligen blivit frostskadat! Trots att det stått i pannrummet…! Nåja, det stod väl i verkstan innan jag kom på att det kanske inte var så smart, men då var det uppenbart för sent!

Gav mig i stället på att fixa elinstallationerna. Ja, jag kunde koppla in trådarna i uttag och strömbrytare, men sedan kunde jag inte skruva dem på plats därför att skruvarna var för korta! Och trots att jag har ett ganska digert lager med olika typer av skruvar, så hade jag naturligtvis inte just den sorten! Det vill säga M4 som är minst två centimeter!

Så nu får jag avvakta första bästa tillfälle då jag kan köra till Bygg-Max eller Hornbach och handla!

Äsch!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.