Waste of time!

Var tvungen att hålla mig uppe på morgonen för att köra till Simrishamn där jag hade en avtalad tid hos läkare på sjukhuset för mina besvärliga knän, som jag av och till dragits med sedan åttiotalet.

Fick egentligen ingen hjälp… här heller! Det syns ingenting på röntgen "men det känns kallt kring knäna" och det är "nog en infektion"!!! Avhjälpes med medicin och sjukgymnastik!

Genom årens lopp har jag fått utskrivet diverse mediciner som ibland kanske har hjälpt för stunden, men problemet finns kvar! Av och till har jag…ursäkta… in i helvetes ont i knäna! Och så ordinerar man som alltid sjukgymnastik, vilket heller inte hjälper!

Men alltid när man konfronterar en läkare med detta får man en tydlig känsla att de överhuvudtaget inte tror på det! Det syns ju ingenting på röntgen! Ja, jag kan faktiskt inte förklara, men jag vet bara att det gör ont och är till besvär när man ska röra sig! Jag får väl fortsätta leva med det här, och vara tacksam att det inte är konstant hela tiden.

Men detta bortkastade besök gjorde att jag inte kom i säng förrän runt 13.00-tiden, efter att ha varit vaken sedan ungefär samma tid igår! Sedan sov jag till runt 19.30.

Jag tillbringade resten av denna muntra fredagskväll vid datorn, och kan konstatera att det egentligen blev en ganska bortkastad dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.