NAMNFÖRSLAG!

Jag har uppdaterat min hemsida, med en ny bildsida kallad "City lights".

För övrigt ska jag ändra en del övrigt också. Min gamla hemsida skomakarehuset.com existerar i praktiken inte längre, åtminstone inte under det namnet. Den finns via en länk på min ordinarie hemsida, men det är allt.

Har dock tänkt ändra namnet även där. Skomakarehuset är ju inte alls aktuellt längre för min del eftersom det är cirka 1½ år sedan jag flyttade därifrån, och snart ett halvår sedan jag sålde det.

Innehållet på den gamla sidan har jag tänkt ska vara mest lite "historiskt" ungefär som det är nu med bilder från förr, men jag tänker även åtminstone tills vidare behålla sidan med renoveringsbilder från Skomakarehuset. Däremot ska jag ta bort sidan med bilder från Vombsjön. Det kan dock tänkas att något sådant dyker upp igen längre fram.

Men frågan är nu; VAD SKA JAG KALLA DEN SIDAN FÖR, ISTÄLLET FÖR SKOMAKAREHUSET!?

Alla förslag välkomnas! De bör dock vara på engelska eftersom jag valt det språket i övrigt också på hemsidan.

http://www.limewood.eu/index.htm

2 svar till “NAMNFÖRSLAG!”

  1. På det sättet har du alla dörrar öppna för material du vill lägga där, Övedskloster, Vombsjön, Bunkeflostrand, Degeberga osv osv osv

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.