Påbörjat renovering av lilla gäststugan

Har i dagarna påbörjat en totalrenovering av den lilla gäststugan. Här har varit fuktskador i golvet vilket förre ägaren börjat på att röja upp efter, men aldrig fullföljt. Nu har jag rivit ut det gamla brädgolvet, och även börjat riva ned gipsskivor från väggarna, som bitvis har lite fuktskador. Tanken är att vi istället ska gjuta nytt golv och sedan lägga klinkers. Det blir lite övningsobjekt samtidigt för min del, eftersom det blir första gången jag lägger klinkers. Har förvisso gjort fogningsarbeten både med klinker och kakel, men har aldrig själv satt det. En utmaning!

PB110002 PB110001

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.