Lilla gäststugan

Ägnade kvällen åt fortsatt arbete med den lilla gäststugan.

Hela regeln längs golvet på husets högra sida är totalt upprutten. Det återstår bara några mindre delar som känns nästan som papper. Så oavsett om det sedan finns fuktskador i gipset också, eller ej, så måste jag riva ned dem ändå. Sedan har jag lite svårt att bestämma mig för hur taket ska se ut. Det sitter väv upp till takspetsen, men över sovalkoven har man satt, en i mitt tycke ful, träpanel. Den är dessutom inte särskilt snyggt uppsatt! Har tänkt klä om väggarna med träpanel – pärlspont – men det blir kanske för mycket med panel även i taket. Alternativet är att riva ned den fula panelen och sätta väv även där och helt enkelt ha taket klätt med vitmålad väv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.